+32 475 97 82 06 DE

Voegen


Bazzalt zorgt voor een heus kleurenspectrum in beton

Beton heeft meestal een grijze, neutrale kleur. Wilt u echter een echte blikvanger maken van uw betonvloer? Dan kan u er altijd voor opteren het beton te kleuren. Bazzalt beschikt over diverse manieren en zorgt hoe dan ook voor een decoratieve toets in huis. Contacteer ons snel om ons kleurenpalet te ontdekken!

Gekleurd terras

Gekleurd terras

Beton kleuren?

Bent u een beetje decoratief aangelegd en houdt u wel van een speciale toets in huis? Of bent u eenvoudigweg de huidige looks van uw betonvloer meer dan beu gezien en bent u toe aan verandering, meer bepaald aan verandering in kleur? Dan is Bazzalt de partner die u zoekt! We zijn immers niet alleen thuis in betonrenovaties, maar ook in beton kleuren. Beton is beschikbaar is een groot kleurenspectrum en diverse aannemers en architecten maken hiervan al gebruik.

Een fris groene betonvloer in de speelkamer van uw kinderen? Of een elegante zwarte in uw bureau of werkkamer? Geen probleem. Onze kleurstoffen vormen de perfecte instrumenten voor wat kleur in huis of op kantoor en fleuren uw hele omgeving op zonder ingrijpende handelingen. Weet u niet goed welke kleuren het meest geschikt zijn? Dan komen we graag naar u toe met een kleurstalen, zodat u een perfecte indruk krijgt van onze beschikbare betonkleuren.

Kortom: uw toilet, uw badkamer, uw hobbykamer, uw woonkamer enzoverder kunnen in een wip en een gauw worden omgetoverd tot echte blikvangers! Ook voor bedrijven kan het zorgen voor een leuke afwisseling in kleur. De gangen en clean rooms in ziekenhuizen bijvoorbeeld of de laboratoria in onderzoekscentra.

Beton kleuren op basis van uw persoonlijke voorkeuren

Uw huis is uw alles. U spendeert er het merendeel van uw tijd en dat is dan ook precies de reden waarom de inrichting van groot belang is. De stijl, de keuze van meubels, maar ook het kleurengebruik. Om uw betonvloer volledig naar uw wens te krijgen, stelt Bazzalt u graag een ruim pallet van kleuren voor. Beton is immers verkrijgbaar in de meest gangbare kleuren, zodat u uw betonvloer perfect kan laten aansluiten bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Tezamen met u bespreken uitvoerig uw wensen en gaan we op zoek naar de meest bevredigende oplossing, of het nu gaat om een betonvloer voor bij uw thuis of op kantoor. Op basis van een grondige voorbereiding, kunnen we het beton namelijk kleuren zoals u het wenst. Zo zijn zowel tintwijzigingen mogelijk als lokale kleurcorrecties en volledige kleurtransformaties. Het eindresultaat? Wijzigingen in de kleur van uw betonoppervlak volledig op maat van uzelf én uw omgeving!


Offerte aanvragen

Had u graag meer informatie omtrent onze werking, prijzen of beschikbaarheid?
Of wenst u een gratis prijsofferte voor betonrenovaties bij u thuis of op kantoor? Of wilt u een afspraak ter plaatse?

Contacteer Bazzalt bv, uw specialist in betonrenovaties:

Swen Creemers
info(at)beton-renovaties.be
+32 475 97 82 06

Vraag offerte aan