+32 475 97 82 06 DE

Beton renoveren


Renovaties

Beton renoveren terras

Beton renoveren

Een betonvloer gaat gepaard met tal van voordelen. Het is niet alleen betaalbaar voor ieder huishouden, het is ook gemakkelijk in onderhoud en beschikbaar in tal van looks. Een betonvloer is echter, net zoals alle andere vloeren, ook onderhevig aan slijtage. Uw vloer ook? Contacteer Bazzalt voor een efficiënte oplossing voor uw betonrenovaties.

Bazzalt maakt komaf met betonrot

Een betonvloer in huis is geweldig en gaat gepaard met verschillende voordelen. Uiteraard zijn de looks een grote troef, met de gekende strakke en neutrale uitstraling, maar een betonvloer heeft ook nog andere aantrekkelijke voordelen. Wat had u bijvoorbeeld gedacht van een betaalbare kostprijs? En wat met het optimaal onderhoudsgemak? En de talloze mogelijkheden betreffende de uitvoering, zoals kleurschakeringen, isolatie en verwarming? Inderdaad, een betonvloer is zeker het overwegen waard indien u op zoek bent naar een vloer voor bij u thuis tijdens renovatiewerken of een nieuwbouwproject.

Hebt u al een woning met betonvloer, maar vertoont deze door langdurig en veelvuldig gebruik na verloop van tijd scheurtjes en barstjes? Dan is het hoog tijd voor een grondige renovatie. Bazzalt is de ideale partner voor uw betonrenovaties. Beton is één van de sterkte constructiematerialen, maar net zoals andere vloeren, kan ook beton te lijden krijgen onder allerlei kwaaltjes. Eén van de meest voorkomende vorm is delaminatie.

Delaminatie

Beton renoveren

Wat is delaminatie nu precies? Wel, delaminatie betekent dat de bovenste laag van het betonoppervlak los ligt. De oorzaak hiervan is meestal te zoeken bij een verkeerde afwerking of nalatigheid tijdens de bouwwerken zelf, maar kan met onze vakkundige hulp perfect worden verholpen. Hoe? Door kleine gaatjes te boren en deze te vullen met een verhardingsmiddel in geval van kleine beschadigde oppervlaktes of door de volledige bovenste laag te verwijderen en te vervangen door een gezonde betonlaag. Hoe dan ook, schakelt u ons in voor uw betonrenovaties, dan bent u verzekerd van een schadeloze vloer!


Offerte aanvragen

Had u graag meer informatie omtrent onze werking, prijzen of beschikbaarheid?
Of wenst u een gratis prijsofferte voor betonrenovaties bij u thuis of op kantoor? Of wilt u een afspraak ter plaatse?

Contacteer Bazzalt bv, uw specialist in betonrenovaties:

Swen Creemers
info(at)beton-renovaties.be
+32 475 97 82 06

Vraag offerte aan